Brf Glasbruket 3

Gemensamhetslokalen

I vår samfällighet med Brf Glasbruket 1 och 2 delar vi bland annat en fin gemensamhetslokal. Den ligger på vår del av fastigheten, till höger om Barlastgatan 51. Ingång till vänster om miljörummet.

I lokalen finns plats för ca 35 personer sittande vid bord. Här finns också kaffekokare, spis, mikrovågsugn, litet kylskåp, porslin till sex personer, en dubbelsäng med resårbotten, två ihopfällbara sängar, dusch, toalett och städmaterial.

Bokningskalender och formulär för bokning har du längst ner på denna sidan

Bokning och tillträde till lokalen

Med "Portkod" avses det anropsnummer som står i listan vid entrén till din port, t ex 3B0123. När du ska ta dig in i lokalen använder du den personliga fyrsiffriga kod som varje lägenhet har. Din bokning läggs in i systemet så att koden gäller från kl 12 den dag du eller dina gäster ska ankomma och upphör kl 12 den dag du eller dina gäster flyttar ut.

Hittar du inte nr/kod hör av dig till info@glasbrukskajen3.com.

När du skickat formuläret får du en bokningsbekräftelse på din mejl. Du är då själv ansvarig för att gå in och titta i kalendern nedan så att allt ser rätt ut. Dubbelbokningar vill vi undvika.

Läs dokumentet nedan för uppgifter om avgift, hur du betalar och annat du behöver veta innan du hyr lokalen hänvisar vi till de riktlinjer som Buteljens samfällighetsförening utarbetat.

Läs riktlinjerna för Gemensamhetslokalen