Brf Glasbruket 3

Gemensamhetslokalen

I vår samfällighet med Brf Glasbruket 1 och 2 delar vi bland annat en fin gemensamhetslokal. Den ligger på vår del av fastigheten, till höger om Barlastgatan 51. Ingång till vänster om miljörummet.

Lokalen består av ett stort rum med plats för ca 35 personer sittande vid bord, ett pentry, badrum med dusch och wc samt ett sovrum med en dubbelsäng och två resesängar. Köket är utrustat med spis, kaffekokare, mikrovågsugn, kylskåp och porslin till sex personer. Här finns också ett städskåp med allt man behöver för att göra rent efter sig. 

Vi förutsätter att du lämnar lokalen i samma skick som du själv vill hitta den då du eller dina gäster kommer.

Hyran är 400 kr/dygn som ska betalas in 5 dagar innan bokad tid. Se riktlinjer i länkat dokument nedan.

Om du har frågor eller synpunkter går det bra att mejla till buteljenlagenhet@gmail.com

 

Bokning och tillträde till lokalen

I formuläret ska du fylla i ditt "Anropsnummer" (t ex 3B0499) som du hittar i drop down-listan. Är du osäker på vilket anropsnummer som hör till din lägenhet se listan nedan. I det autogenererade mejlet som kommer när du bokat står din fyrsiffriga dörrkod (unik för varje lägenhet). Din bokning läggs in i systemet så att koden gäller från kl. 12 den dag du eller dina gäster ska ankomma och upphör kl. 12 den dag ni lämnar.

Tips! Kryssa i rutan nedanför formuläret så ligger uppgifterna kvar nästa gång du bokar.

När bokningen är inlagd får du en bekräftelse på mejl. Du är då själv ansvarig för att gå in och titta i kalendern nedan så att allt ser rätt ut. Dubbelbokningar vill vi undvika.

Läs riktlinjerna för Gemensamhetslokalen med uppgifter om avgift, hur du betalar med mera.

Anropsnummer Brf Glasbruket 3