Brf Glasbruket 3

Gemensamhetslokalen

 

Nedan finner du en kalender där du kan se vilka dagar som gemensamhetslokalen är bokad.

I lokalen finns plats för 35 personer sittande vid bord. Här finns också kaffekokare, spis, mikrovågsugn, litet kylskåp, porslin till sex personer, en dubbelsäng med resårbotten, två ihopfällbara sängar, dusch, toalett och städmaterial.

När du gjort en bokning får du en bekräftelse på detta. Du är då själv ansvarig för att gå in och titta i kalendern nedan så att allt ser rätt ut. Dubbelbokningar vill vi undvika.

För uppgifter om avgift, hur du betalar och annat du behöver veta innan du hyr lokalen hänvisar vi till de riktlinjer som Buteljens samfällighetsförening utarbetat.

 

Samfälligheten har installerat ett inpasseringssystem med kod till övernattningslägenheten.

När du bokar lägenheten ska du från och med nu även ange en bokstavs- och sifferkombination. Den inleds med 1, 2 eller 3 (den etapp du bor i) samt anropsnumret till din lägenhet. Det tillagda fältet i bokningsformuläret är för att det ska bli enklare för den som bokar att registrera just din bokning.

Din bokning läggs in i systemet så att koden gäller från kl 12 den dag du eller dina gäster ska ankomma och upphör kl 12 den dag du eller dina gäster flyttar ut.