Brf Glasbruket 3

Medlemsinformation

Medlemsinformation, mars 2021

Utskickat per mejl till alla medlemmar den 29 mars


Hej medlem och granne!

Här är den senaste informationen med en uppdatering på arbetet som pågår i föreningen. Som alltid är du välkommen att höra av dig med synpunkter och frågor.

 

Fler laddstationer för elbilar
Vi har tillsammans med Brf 1 och 2 installerat fler laddstationer för elbilar i vårt garage, vilket nu ger oss totalt 12 stationer. Har du frågor om dessa kontakta Joakim Freij i Brf 1 på tel. 070-250 14 03.
 
Nya routers och TV-boxar beställda
Flera av våra medlemmar upplever att TV-boxar och routers har börjat krångla och behöver bytas ut. Nya har beställts av Telia men tyvärr med beskedet om lång leveranstid. Byte kommer inte att kunna ske förrän efter sommaren.
 
Vårfint i våra rabatter
Från och med april har vi en ny samarbetspartner för trädgårdsskötsel, Joäng Mark & Trädgård. De kommer att börja göra vårfint i krukorna vid entréerna nu i påsk. 
 
Åtgärder på gården och i garaget
Gräsmattan runt brandluckan/träbryggan på vår gård ska göras iordning under våren med gräs och sedum. Garagenedfarten är förstärkt för att förhindra sjövatten att tränga in. I nästa vecka (6/4) kommer hantverkare för att täta och måla över de vattenskador som blivit i gången vid förråden under garagerampen. 
 
Viktigt med rengöring och underhåll
Vi vill påminna om allas ansvar för underhåll av bland annat avlopp, ventilation och radiatorer i lägenheterna. Du hittar mycket nyttig information om detta i den Skötselpärm som hör till varje bostad. Här på hemsidan har vi också lagt upp några instruktionsfilmer från JM som är lätta att följa. Läs mer här
 
“Save the date” för Årsmöte den 16 juni
Onsdagen den 16 juni, kl 18.30, har vi satt som ett preliminärt datum för nästa årsstämma för Brf Glasbruket 3. Vi kommer naturligtvis ut med en kallelse i god tid men vill redan nu be dig lägga in datum i din kalender. 
 
Mötet är planerat att äga rum i Sjöscouternas lokal nere vid kajen, men kan komma att hållas digitalt om omständigheterna kräver detta. När situationen ser bättre ut med vaccinationer och vi kan ses utan risk för smittspridning hoppas vi kunna hålla en grillkväll på gården där vi får träffa både nya och gamla grannar <3
 
 
Önskar dig en Glad Påsk!
 
 

Hjärtliga hälsningar,

Styrelsen Brf Glasbruket 3
Tony, Kerstin, Leif, Christine, Stig, Birgitta, Ulf, Ann-Marie och Maria